Gladmats Restaurantguide Gullsponsor

Fish & Cow / Tango

Fish & Cow
Klassisk, moderne og ukomplisert
Torgterrassen, Skagen 3, Stavanger
51 50 50 50
post@fishandcow.no
fishandcow.no

Fish & Cow er et moderne brasseri som lager klassisk retter på en ny og frisk måte. Restauranten serverer alt mellom ytterpunktene fisk og ku – så lenge råvarene er førsteklasses. Her er man spesialister på langtidsmodnet kjøtt. Faktisk er kjøttet som lagres, en viktig del av restaurantens miljø.

Maten er ærlig og ukomplisert. Bestiller du fisk, vil du kjenne den igjen på tallerkenen, og poteten ser ut som en potet. Slik er det også med smaken. Maten smaker det den skal smake! I tillegg til lokale råvarer benytter man seg ivrig av regionens lokale bryggeri, og betjeningen gir øl – og vin anbefalinger til alle retter. Her er det mye spennende og god vin fra hele verden – ikke minst fra USA.

Et røft industripreg er paret med en usnobbet betjening. Stikk innom til lunsj, etter jobb, før kino, midt i lørdagshandelen eller når det passer deg best.

Tango Bar & Kjøkken
“Rough fine dining”sjarmerer og begeistrer
51 50 12 30
post@tango-bk.no
tango-bk.no

Velkommen til «nye Tango»! Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig.  Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt. På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.