Uncategorized

Bli frivillig

Våre  frivillige gjør Gladmat til en fantastisk festival!

Har du lyst til å være Gladmats ansikt utad? Vi trenger frivillige til en rekke poster, og har bruk for alle typer mennesker.  Det aller viktigste er at vi blir en god gjeng som kan stille oss bak festivalens verdier – glad, engasjerende og skapende.

Som frivillig på Gladmat får du jobbe i et gøyalt, men hektisk miljø, der alle samarbeider og sier ”det fikser jeg!”. Du får nye venner og se hvordan festivalen fungerer fra innsiden. I tillegg ser det bra ut på CV-en din.

Vi legger opp til en sosial og informativ frivillig-samling i forkant av festivalen, i tillegg til en frivilligfest når vi er ferdige. Du vil selvfølgelig også få mat og drikke når du er på jobb, samt en unik frivillig-t-skjorte (flere hvis du jobber mye). Alle frivillige får også en goodie-bag i etterkant festivalen. Vi jobber stadig med å få til flere goder til deg som er frivillig, og prøver å finne på noe ekstra gøy til de som jobber alle fire dagene. Minstekravet er å jobbe to skift i løpet av festivalen.

Frivilligjobben innebærer et par plikter. Du må møte på avtalt tid, og være i form til å jobbe. Husk du er Gladmats ansikt utad til 250.000 gjester, så smil og vær glad!

På årets festival trenger vi hjelp i følgende avdelinger:

Smak På Verden
Her trenger vi personell som kan selge drikkevarer ved vårt spennende internasjonale street food-konsept, Smak På Verden. Arbeidsoppgavene innebærer videre å holde det ryddig på området bak Skur 6, og generelt sørge for god stemning. Passer spesielt bra for de som ønsker å jobbe i bar. Alle som jobber her må være over 18 år.

Blå Fristelser
Blå Fristelser er Gladmats samarbeidsprosjekt med fiskerinæringen. Her vil det både bli salg av bøker, mat og drikke, i tillegg til at det vil bli avholdt kurs for barn. Her trenger vi oen som vil jobbe med salg av mat og drikke. Alle frivillige her må være over 18 år.

Malt & Humle
Vi fortsetter med vårt fantastiske bryggerikonsept, og trenger derfor frivillige som kan selge bonger, bistå bryggeriene og holde det ryddig på området. Passer spesielt bra for de som er interessert i øl. Her kreves det også at man er over 18 år.

Kokepunktet
Tirsdag 19. juli avholder Gladmat sin årlige fagkonferanse Kokepunktet på Tou Scene. I den sammenheng trenger vi en gjeng med frivillige som kan arbeide med vertskap. Dette innebærer å jobbe med registrering av deltakere, rydde litt i pausene, hjelpe til med å servere lunsj, samt andre oppgaver. De som vil være med på dette må være over 18 år, da det serveres vin til lunsjen.

Rigging
Vi trenger riggere til å rigge opp og ned hovedscenen på torget før og etter festivalen. I tillegg har vi bruk for stagehands som kan hjelpe til med omrigg på scenen under festivalen. Dette er oppgaver som krever at du er fysisk sterk. Det er også bruk for noen som kan være med å rigge opp og ned standene Blå Fristelser og Malt & Humle. Her er det både snakk om fysisk arbeid, samt å være med å dekorere.

Barnevertskap
Her ser vi etter personer som kan hjelpe til og holde det ryddig på festivalens barneområder. I tillegg trenger vi noen som kan bistå Ryfylkekokken Frode Selvaag under barnekursene Havets Skattekiste, som avholdes i Blå Friselser.

Interessert? Send oss en mail på frivillig@gladmat.no, eller fyll ut dette skjemaet for å få mer informasjon.

_DSC2827