Gladmat 2019

Den glade dåpsdagen

I samarbeid med Den Norske Kirke og Kirkelig dialogsenter arrangerer vi under sommerens Gladmatfestival «Den glade dåpsdagen» i Stavanger domkirke! 25. juli inviteres alle som vil til dåp i en oase av lek, høytid og glede.

I dåpsgudstjenesten feires den hellige handlingen med musikk og glade overraskelser, kombinert med høytidens verdighet og århundrers tradisjoner. Etter dåpen serveres fingermat, smoothies, kaker og is.

Hvem passer det for?

Kanskje du ikke døpte barnet ditt de første månedene, men synes det passer bedre nå? Kanskje du ikke ble døpt som barn, men har tenkt på det som voksen? Kanskje du vil ha en litt annerledes dåpsdag? Denne dagen er for deg. Domkirken inviterer også til dåp i litt roligere former samme dag. I Bispekapellet (rett ved siden av Domkirken) mellom klokken 10 og 13 kan du komme og få en kort, høytidelig dåpsseremoni for deg og dine.

Hvordan melde seg på?

Vil du døpe deg eller ditt barn denne dagen, eller har du noen spørsmål?

Ta kontakt med kirkens servicetorg på tlf. 51840400 for påmelding og mer info fra prestene Silje Trym Mathiassen og Sølvi Irene Vinnes. Det koster ingenting, alt er inkludert, her er ingen kleskoder, kirken har til og med dåpskjoler tilgjengelig.