Gladmat 2017 Nyheter

En grønnere festival

Vi er glad over at vår leverandør Norengros tilbyr mer miljøvennlig emballasje til festivalens utstillere.

– Vi tilbyr bærekraftige produkter til Gladmat-utstillerne fordi vi vil være med å løfte festivalen med et grønnere preg. I tillegg er disse alternativene både mer stilfulle og kule, palmeblad og komposterbare produkter er veldig inn i tiden, sier Torbjørn Sie hos Norengros.

Elegant naturlig design

– Palmeblad er et valg mot en renere og grønnere jord. Vi har produkter laget av nedfalne blad fra nøttepalmen Areca, som samles opp, vaskes og presses i fasong. Uten ytterligere forarbeid er palmebladet klar til bruk. Produktet fascinerer ved sitt design, da palmebladets struktur fremstår som et unikt produkt fra naturens side. Etter endt bruk leveres bladet tilbake til naturen – da det er 100% biologisk nedbrytbart.

Norengros ønsker å gjøre sin del av jobben for å gjøre Gladmat til en mer miljøvennlig festival, slik at utstillerne kan ta grønnere valg.

– Ved å bytte ut de rimeligste skålene, bestikket og serviset i plast og investere litt i å øke kvaliteten på det du serverer retten på, så er du ikke bare med på å gjøre festivalen grønnere men du hever også retten, sier Sie.

Vi er stolte over å samarbeide med leverandører som tenker miljøvennlig, og håper våre utstillere sjekker ut disse alternativene:

Her kan du laste ned produktarket og Gladmat-tilbudet fra Norengros. 

Utvidet sortiment

Her finner du nettsiden til Norengros