
Kokepunktet 2017: Sammen om måltidet
Gladmats fagkonferanse handler om alt og alle som skal til for å få mat på bordet.
I år arrangeres vår matfaglige konferanse Kokepunktet for tredje gang, tradisjonen tro på dagen før Gladmatfestivalen åpner. Dette
er en fagkonferanse både for folk i restaurant- og leverandørbransjen, men også andre som er interessert i mat, drikke og trender.
Ingrid-prisen deles ut under arrangementet, og gir den velfortjente vinneren et reisestipend til Singapore.
HER ER ÅRETS
FOREDRAGSHOLDERE:
• Heidi Bjerkan, Credo Trondheim
• Sven Erik Renaa, Renaa Restauranter
• Christopher Haatuft, Lysverket
• Lise Brunborg, Stavanger Ysteri
• Roderick Sloan, “gourmetdykkeren” fra
Skottland
• Carlos Velasco, tidligere Oxford university,
nå bl.a. Flying fish research
• Eyvind Hellstrøm, tidligere Bagatelle
Kjartan Skjelde og Heine Totland leder oss
gjennom dagen. Matserveringen står flere av
Stavangers “up and coming”-kokker for.