Artikler

Fem kokker om nattmat

Fem kokker. Ett spørsmål.

Denne gang: Du inviterer noen venner hjem etter en tur på byen. Hva serverer du som nattmat?

Tony Martin-7572

Tony Martin, Renaa: Matbaren: (Stavanger)

– Vaffeltoast.

 

 

 

 

 

Sondre-Bare13-Head-7240

Sondre Dyrdal, Bare på 13 (Bergen)

– Øl.

 

 

 

 

 

 

Karl Erik Pallesen-7406

Karl Erik Pallesen, Fisketorget (Stavanger)

– Pasta aglio e olio, som jeg har lært av min italienske svigerfar. Linguini, olje, lunet hvitløk og peperoncino, den italienske kryddermiksen. Det er så godt med litt sterk pasta! Og den tar bare tre minutter å lage.

 

 

 

 

 

karlaBW

Karla Siverts, Smalhans (Oslo)

– Jeg er stor fan av ostesmørbrød, både til kveldsmat og nattmat!

 

 

 

 

 

Kjartan Skjelde, Tango og Fish&Cow (Stavanger)

– Eggerøre med hvit trøffel. Hva svarte de andre? Jeg holder på eggerøre med hvit trøffel. Lag eggerøren i vannbad, så den blir fløyelsmyk!