Nyheter

Festivalområdet utvides

I år tar vi i bruk Pedersgata under Gladmatfestivalen, og fyller den med boder, barneaktiviteter, planter og miljø. Slik blir det også en kortere vei mellom Gladmat og Den spiselige byfest.

– Vi ser at det er flere og flere som vil være med på Gladmat, både nye utstillere og restauranter. Derfor vil vi rett og slett utvide festivalen, og åpne opp deler av byens nye matgate, Pedersgata, som nytt festivalområde. På den måten skal vi binde Spiselig byfest i østre bydel litt tettere sammen med Gladmat, og samtidig ha plass til flere utstillere, gode aktiviteter og områder for barna, sier festivalsjef Maren Skjelde.

Med et helt nytt område tatt i bruk så vil deltagere og boder synliggjøres enda mer, og dermed trekke flere gjester i alle aldre.

– Storhaug productions skal ha barneaktivitetene, noe vi tror blir veldig bra ut ifra hva de har gjort for kommunen og byen tidligere. Området skal også huse det populære konseptområdet Smak på verden.  Det blir åpent, men samtidig intimt og godt med sitteplasser.