Festivalen

For besøkende

Gladmatfestivalen 2019 arrangeres i Stavanger fra 24. til 27. juli 2019. Her har vi samlet litt praktisk informasjon om festivalen.

Aktiviteter for barn: Gladmat er en barnevennlig festival, med flere arrangementer og masse kurs. Her finner du en oversikt. 

Inngangsbillett: Gratis

Gladmatretten: Alle utstillerne kommer til å servere en egen Gladmatrett som koster 40 kroner. Her finner du oversikten over dem. 

Program: Fra to scener i festivalområdet presenteres vårt faglige program og musikalske innslag. Alt dette er gratis for publikum, her er det bare å stille opp og sikre seg en god plass. I tillegg arrangerer Gladmat og samarbeidspartnerne våre mye kjekt i flere restauranter og i Stavanger domkirke. Her finner du årets program. 

Temaområder: For å skape ekstra gode og sterke gladmatopplevelser for publikum så har vi en del ulike temaområder på festivalen – «Smak på verden», «Blågrønt», «Torget», «Smak på Norge» og «Malt & humle».

Åpningstider: Onsdag – fredag fra 12.00 til 21.00  lørdag fra 11.00 til 21.00. Noen utstillere har utvidede åpningstider til midnatt.