Forberedelser før festivalen

Når du har blitt godkjent som utstiller kan du starte planleggingen.

Aller først må du sende inn søknad til Mattilsynet om å servere mat. Skal du servere alkohol må du søke om skjenkebevilgning fra Stavanger kommune. Inventar til standen bestilles fra våre leverandør, Malerbua. Ønsker du strøm, ekstra vann og håndvask (kun håndvask er obligatorisk) bestilles det på egnet skjema.

Husk på å melde fra til Mattilsynet om at du skal ha en stand.

Alt du trenger til standen din fra Malerbua

Skåler, bestikk, servise etc.

For deg som bor utenfor Stavanger har Gladmat ulike avtaler.

Legger opp strøm til standen

Vi sender ut kartet i løpet av juni

Vi ferdigstiller program i løpet av juni

Legger opp vann og avløp til standen

Her parkerer du i og rundt Stavanger sentrum

Nedenfor har du en liste med frister som er veldig greit å forholde deg til. Har du spørsmål? Kontakt oss på post@gladmat.no


Frister

Her er datoer du må huske på for å være sikker på å ha alt på plass til Gladmat 2019.

1. JUNI    Siste frist for å søke standplass, samt bestille vann/avløp og strøm

5. JUNI     Bevillingsseksjonen og Mattilsynet må ha mottatt søknader om drikkevarer og servering.

09. JUNI   Andre delfaktura må være betalt

21. JUNI    Siste frist for å bestille møbler og interiør fra Malerbua. Du finner oversikt over hva du kan bestille under Forberedelser

23. JULI    Kl 12 får utstillerne tilgang til sine telt på området

24. JULI   Kl 12 Gladmat-festivalen 2019 åpner

28. JULI    Nedrigg skjer mellom 0600 og 1200. Vel hjem!