Når: Gladmat arrangeres i Stavanger fra 24. til 27. juli 2019
Åpningstider: Onsdag – fredag fra 12.00 til 21.00 lørdag fra 11.00 til 21.00.
Publikum: I 2018 trakk festivalen 250 000 besøkende over fire dager.
Gladmatretten: Hver stand må tilby en egen Gladmatrett som skal koste maks 40 kroner. Målet med gladmatretten er å gi publikum anledning til å smake på så mye som mulig forskjellig i løpet av festivalens fire dager. Gladmatjuryen deler ut pris for beste Gladmatrett. Her kan du se en oversikt over tidligere gladmatretter.
Juryer og priser: Tre ulike juryer vurderer stander og restauranter etter ulike kriterier, og gir totalt ut seks priser på festivalens siste dag. I tillegg kommer Ingrid-prisen og Matkultur-prisen.
Temaområder: For å skape ekstra gode og sterke gladmatopplevelser for publikum så har vi en del ulike temaområder på festivalen – «Smak på verden», «Blågrønt», «Torget», «Smaken av Norge» og «Malt & humle».
For at vi skal få plassert standen i rett område, er det viktig at dere skriver tydelig hva dere tilbyr.
Stand – størrelse og praktisk informasjon: Vi tilbyr ulike størrelse på stands og uteareal, og har også plass til food trucks. Brannslukker er inkludert i prisen. Skal du ha grill, tandoori, propan og/eller frityr er det svært viktig at vi får beskjed om dette. Alle stands har ansvar for å selv ha håndvask.
Skjenking: Skal du skjenke alkohol må dette oppgis om i søknaden, også om du ønsker utvidet skjenketid. Om du vil ha skjenking må du også oppgi bevillingshaver.
Utstyr på standen: Alle som får ja på søknaden sin om å delta på festivalen må selv ordne følgende:
- Søknad til Mattilsynet
- Bestille innredning og utstyr til stand hos Malerbua
- Bestille elektriker hos Stavanger Installasjon
- Bestille rørlegger hos Osv-Sivertsen
Valgfritt:
- Emballasje hos Norengros
- Vakthold
Hotell: Vi samarbeider med flere hoteller i Stavangerregionen. Her får du en oversikt.
Ta gjerne kontakt med oss på post@gladmat.no om du lurer på noe!