For utstillere

For utstillere

Påmelding til Gladmatfestivalen 2020 har nå åpnet. Vennligst les gjennom denne siden før du starter søknadsprosessen helt nederst. 

Når: Gladmat arrangeres i Stavanger fra 22. til 25. juli 2020

Åpningstider: Onsdag – lørdag fra 12.00 til 21.00 

Publikum: I 2018 trakk festivalen 250 000 besøkende over fire dager.

Gladmatretten: Hver stand må tilby en egen Gladmatrett som skal koste maks 40 kroner. Målet med gladmatretten er å gi publikum anledning til å smake på så mye som mulig forskjellig i løpet av festivalens fire dager. Gladmatjuryen deler ut pris for beste Gladmatrett. Her kan du se en oversikt over tidligere Gladmatretter.

Juryer og priser: Tre ulike juryer vurderer stander og restauranter etter ulike kriterier, og gir totalt ut seks priser på festivalens siste dag. I tillegg kommer Ingrid-prisen og Matkultur-prisen.

Stand – størrelse og praktisk informasjon: Vi tilbyr ulike størrelse på stands og uteareal, og har også plass til food trucks. Brannslukker er inkludert i prisen. Skal du ha grill, tandoori, propan og/eller frityr er det svært viktig at vi får beskjed om dette. Alle stands har ansvar for å selv ha håndvask.

Skjenking: Skal du skjenke alkohol må dette oppgis om i søknaden, også om du ønsker utvidet skjenketid. Om du vil ha skjenking må du også oppgi bevillingshaver. 

Utstyr på standen: Alle som får ja på søknaden sin om å delta på festivalen må selv ordne følgende:

Valgfritt:

  • Emballasje hos Norengros
  • Vakthold

Klar til å starte søknadsprosessen? 

Vi har satt opp et nytt påmeldingssystem for å kunne ivareta bestilling på en bedre måte. Du som utstiller kan logge deg inn og hente ut nødvendig informasjon. Påmeldingsprosessen er forenklet og gjort mer oversiktlig, og forhåpentligvis vil dere oppleve den som informativ og god. Vi har integrert betalingsløsning for å bedre flyten i påmeldingen. Vi legger det opp slik at dere søker om plassering og får bekreftelse på at søknaden er mottatt. Når Gladmat har behandlet søknaden får dere et svar med lenke til betaling. Betalingen må gjøres i sin helhet får å sikre plassen.

Klikk deg inn her for å komme til vårt søknadssystem. 

NB pga koronaviruset har vi forlegt fristen for avmelding uten økonomiske forpliktelser til 1. mai 2020. Les mer her. 

Ta gjerne kontakt med oss på post@gladmat.no om du lurer på noe!