Bli frivillig på Gladmat!

Har du lyst til å være Gladmats ansikt utad? Vi trenger frivillige til en rekke poster, og har bruk for både store og små. Vi har blant annet oppgaver som fotograf, sjåfør, scenerigger, runner, ryddehjelp, og så videre. Vi trenger også folk til å stå i baren, i kassen og rundt i de ulike teltene. Vi trenger hjelp av mange, og jo flere jo bedre!

Som frivillig på Gladmat får du en opplevelse for livet. Du blir kjent med nye mennesker og du får være den del av et fantastisk arrangement. Du kan forvente deg hektiske, kjekke dager, og du blir med å skape et samhold du vil få glede av resten av livet.


Vi tilbyr:

  • Gladmat sin uniform, den unike festival t – skjorten.
  • Mat og drikke når du er på jobb. Dette serveres på festivalkontoret som er midt i sentrum.
  • Kunnskap om drift av festival.
  • Sosial samling før festivalen, og en feiring når vi er ferdige.
  • Attest

Som motytelse ønsker vi at du:

  • Hjelper oss å fylle verdiene til festivalen – glad, engasjerende og skapende.
  • Møter til avtalt tid, med uniform og i godt humør.
  • Jobber minst tre skift (du kan svært gjerne jobbe mye mer).
  • Inviterer andre til å melde seg som frivillig.

Vi gleder oss til å høre fra deg, og til å bli bedre kjent med deg! Nedenfor finner du skjema for registrering. Velkommen som frivillig under Gladmat 2019!

Scroll ned for å se mer om hva vi trenger hjelp til på de ulike områdene våre.

Smak På Verden
Her trenger vi personell som kan selge drikkevarer ved vårt spennende internasjonale street food-konsept, Smak På Verden. Arbeidsoppgavene innebærer videre å holde det ryddig på området bak Skur 6, og generelt sørge for god stemning. Passer spesielt bra for de som ønsker å jobbe i bar. Alle som jobber her må være over 18 år.

Blå Fristelser
Blå Fristelser er Gladmats samarbeidsprosjekt med fiskerinæringen. Her vil det både bli salg av bøker, mat og drikke. Her trenger vi noen som vil jobbe med salg av mat og drikke. Alle frivillige her må være over 18 år.

Malt & Humle
Vi fortsetter med vårt fantastiske bryggerikonsept, og trenger derfor frivillige som kan selge bonger, bistå bryggeriene og holde det ryddig på området. Passer spesielt bra for de som er interessert i øl. Her kreves det også at man er over 18 år.

Kokepunktet
Tirsdag 18. juli avholder Gladmat sin årlige fagkonferanse Kokepunktet. I den sammenheng trenger vi en gjeng med frivillige som kan arbeide med vertskap. Dette innebærer å jobbe med registrering av deltakere, rydde litt i pausene, hjelpe til med å servere lunsj, samt andre oppgaver. De som vil være med på dette må være over 18 år, da det serveres vin til lunsjen.

Rigging
Vi trenger hjelp til å rigge opp og ned hovedscenen på torget før og etter festivalen. I tillegg har vi bruk for stagehands som kan hjelpe til med omrigg på scenen under festivalen. Dette er oppgaver som krever at du er fysisk sterk. Det er også bruk for noen som kan være med å rigge opp og ned standene Blå Fristelser og Malt & Humle. Her er det både snakk om fysisk arbeid, samt å være med å dekorere.

Barnevertskap
Her ser vi etter personer som kan hjelpe til og holde det ryddig på festivalens barneområder, og hjelpe til med barnekurs.