Nyheter

Glade restaurantbarn

Foto: Tord Paulsen

Er barna lei av pølse og pommes fries på restaurant? Eller er de mest lei av masete foreldre som aldri klarer å bestemme seg? Send dem på restaurant alene da vel.

Lørdag 25. mai åpner blir det foreldrefri sone på NB Sørensen, Fisketorget og Fish & Cow! Mellom klokken 16 og 18 dekker de opp så fint de kan, men gjestene er litt yngre enn til vanlig.

– Herlige Stavanger Restauranter har tidligere vært initiativtaker til et arrangement hvor barn er hovedgjesten i restauranten. Formålet er å vise frem restaurantbransjen og gi barna opplevelsen av å spise god mat på restaurant uten foreldre. Vi har også et ønske om at dette kan så et frø med tanke på interesse for matfaget. Rekruttering til restaurantbransjen er kjempeviktig, sier Maren Skjelde, daglig leder i Gladmat

Glade restaurantbarn har vært gjennomført med stor suksess tidligere, og vi ønsker å gjøre dette til en årlig aktivitet. Barna skal få spise en treretters middag i fint selskap, med ingredienser de vanligvis ikke blir tilbudt.

Kuvertprisen er satt til 150 kroner, og omsetningen går til Barnekreftforeningen Rogaland. Arrangementet passer for barn mellom 8 og 15 år.

Påmelding via Vipps

  1. Åpne Vipps-appen
  2. Velge «Kjøp og betal»
  3. Søk opp «Gladmat»
  4. Velg restaurant og antall billetter, skriv kommentar med navn på barna
  5. Betal