Nyheter

Gladfisk 2020

gladfisk 2020

Bli med og smak sjømaten når den er på sitt beste – med fire retter til fire hundre kroner.

Fra onsdag 5. til og med lørdag 8. februar, vil flere restauranter i Stavanger sette ekstra søkelys på sjømaten. I samarbeid med Lerøy setter de forskjellige restaurantene sammen sin egen, gode smaksmeny. Vi kan glede oss til både skrei, reker fra Siregaag, blåskjell og Sterling-kveite. Det blir fire retter til fire hundre kroner, dessert bestiller du eventuelt utenom.

Bestill bord direkte hos restaurantene – klikk på navnet for å komme til nettside med booking og kontaktinformasjon.

Følgende restauranter er med på Gladfisk 2020: 

Villa 22

NB Sørensen

Bevaremegvel

Fisketorget

Spiseriet

Fish & Cow

Sabi Hinna

Skagen Restaurant

Eg & Du

Yips

Gaffel & Karaffel

Ostehuset Domkirkeplassen

Kitchen & Table Stavanger