Gladmat 2016

Gladmatfestivalen 2016: 20.-23. juli

Tema for årets festival er «Nye tider».

Det er nye tider i regionen, også for matnæringen og for Gladmat. Årets festival er den 18. i rekken, og vi er stolte av å introdusere både nye konsepter og nye vrier på gamle favoritter.

Her finner du en oversikt over utstillerne som så langt har meldt sin ankomst til Gladmat 2016

Dagens før Gladmat sparkes i gang i Stavanger sentrum arrangerer vi fagseminaret «Kokepunktet» på Tou Scene. Vi har fått tak i noen særdeles spennende foredragsholdere, blant annet Markus Hippi fra Monocle. Les mer om Kokepunktet her. 

Den tradisjonsrike gladmatmiddagen er et høydepunkt for mange under festivalen. I år tar vi en ny vri og inviterer oss selv inn i tre av byens beste restauranter! Der får vi en fire-retters meny med vinpakke, akkompagnert av fantastisk underholdning. Les mer om gladmatmiddagen her. 

Du kan også under årets festival besøke ulike spennende temaområder som Malt & Humle, Smak på verden, Blå fristelser, Torget og Gladmat i Fargegata. På Gladmatfestivalen skal hele familien trives og ha det gøy. Barna kan ta del i kurs og aktiviteter, og det blir underholdning og show på scenen for alle!

Meld deg gjerne på Facebook-eventet vårt for å sikre deg alle oppdateringene så fort de er klare. 

Kart over alle stands