event program 2020

Gladmatløyper

Bestill plass på rundtur for å spise ulike Gladmatretter i Stavangers restauranter.

Spørsmål om løypene rettes til post@guidecompaniet.no

Vi flytter Gladmat ut av Vågen-området og inn på restaurantene i år. I samarbeid med serveringsnæringen og GuideCompaniet setter vi opp egne Gladmatløyper hvor du får forskjellige smaksretter i riktig Gladmat-ånd. Vi gleder oss over at byens restauranter stiller opp, og vi gleder oss til å gå rundt og smake!

Slik virker det
Hver dag under Gladmat går det ulike løyper på ulike tidspunkter. Det er viktig at du møter opp på den løypen og det tidspunktet du kjøper billett til. Alle deltagerne møtes på et gitt oppmøtested. Deretter ledes dere fra restaurant til restaurant med en guide fra GuideCompaniet, som byr på byhistorie i tillegg til all maten.

Gruppene er på maks 20 personer, og avgangen går presis. Hver løype tar cirka 2,5 timer.

Dette får du
Hver løype er innom fem restauranter, der alle deltagerne får servert en smaksrett tilsvarende Gladmatrettene som fra tidligere Gladmatfestivaler. Drikke kan kjøpes utenom på restaurantene.

Billettbestilling
Billetter til løypene må forhåndsbestilles. Du kan velge mellom ulike nummererte Gladmatløyper, samt to egne løyper i Pedersgata. Løypene er de samme fra dag til dag. Restaurantnavnene på de ulike løypene offentliggjøres ikke på forhånd. En billett koster 650 kroner. Bestill billetter her. 

Allergier
Eventuelle matallergier kan registreres når du kjøper billett.

Disse stedene er med
Armadillo, Bellies, Bølgen og Moi, Chili chocolade, Døgnvill Bar & Burger, Fish & Cow / Tango, Fisketorget, Gaffel & Karaffel, Harry Pepper, Hekkan Burger, Sørensen, Burger and Beers, House of Fingerfoods, Italo, Los Tacos, Maggis Munchies, Noodle Noodle, Norvina, Ostehuset Sentrum, Firelake, Sabi Sushi, Skagen restaurant, Spiseriet (Konserthuset), Sting, Yips, Villa 22 og Zouq.

Merk at det ikke offentliggjøres hvilke restauranter som er på hvilke løyper – det blir en kjekk overraskelse!

Hva med veggisløypa?
Vi har en helt vegansk løype, med masse godt for vegetarianere og veganere (og andre som er klare for totalt plantebaserte fristelser).

And how about international visitors?
We have a tour in English each day at 15.00.

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for en trygg festival for alle. Hold deg oppdatert på gjeldende råd her.

Når: 22. – 25. juli
Hvor: Stavanger sentrum og Stavanger øst
Passer for: alle som er glad i mat
Påmelding: kjøp billetter her

Spørsmål om løypene rettes til post@guidecompaniet.no