Nyheter

Gladmats stjernehimmel

37 restauranter og hoteller gir noe ekstra slik at vi kan gi deg Gladmat.

Under Gladmatfestivalen har vi mellom 110 og 120 små og store boder i Stavanger sentrum som serverer mat og drikke til festivalens gjester. Men for å få til denne enorme folkefesten er vi avhengig av større drahjelp fra noen av disse. Heldigvis har vi restaurant- og hotellsponsorene våre, som bidrar enormt til at vi for 19. år på rad klarer å gjennomføre Gladmat.

STJERNER I SIKTE: Garman har vært en viktig støttespiller for Gladmat i årevis.

Vi er vanvittig takknemlige for denne gjengen, og for å vise dette har vi vært runden og delt ut våre gull-, sølv- og bronsestjerner som de kan henge opp for å vise gjestene at de er med på spleiselaget. Ser du en Gladmat-stjerne på døra så betyr det også gode muligheter for spennende Gladmat-aktiviteter og spesielle menyer hos de aktuelle stedene.

Gladmats restaurant- og hotellsponsorer 2017:

Alf & Werner, AlForno, Backstage, Bar Social, Beverly Hills Fun Pub, Bullock Steak & Bar, Bøker & Børst, Cirkus, Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, Clarion Hotel Energy, Clarion Hotel Stavanger, Dickens, Døgnvill Bar & Burger, Egon Restaurant, Fish & Cow, Fisketorget, Fri Bar, Gaffel & Karaffel, Gnu, Groovy Stavanger AS, Hall Toll, Hanekam, Hansen Hjørnet, Harry Pepper, Musikkbar Garman, N.B. Sørensens Dampskibsexpedition, Sabi Sushi, På kornet, Ostehuset Sentrum Renaa Restauranter, Skagen Restaurant, Spiseriet (Konserthuset), Tango, Thai Cuisine, The Shack og Victoria Hotel.

Mer informasjon om restaurant- og hotellsponsorene våre finner du her. 

STJERNESKUDD: Døgnvill serverer burgere, milkshakes og heier på Gladmat.