Gladmats Restaurantguide Gullsponsor

Hansen Hjørnet

HansenHjørnet
Stavangers største utendørs serveringssted
Skagen 18, Stavanger
51 89 52 80
post@hansenhjornet.com
hansenhjornet.com

HansenHjørnet er Stavangers største utendørs serveringssted, med over 200 sitteplasser. Vi har ingen tak, så solen skinner inn hele dagen! Når været allikevel begynner å bli usikkert har vi markiser, varmelamper, varmebord og pledd for å holde temperaturen samt stemningen oppe.

Situert midt i hjertet av Stavanger sentrum har vi som mål å være den plassen folk ønsker å gå for å nyte folkelivet og kose seg i sommervarmen. Vi er åpent fra ca. midten av mars til slutten av oktober.

HansenHjørnet var det første utendørs serveringsstedet i Stavanger, da det ble åpnet 17.mai. 1993. Skagen 18 er en av Stavangers eldste og vakreste bygninger, med en bygningshistorie som går tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. Eiendommen har vært i familien Hansens eie i over 300 år. Helt frem til 1986 har det kontinuerlig vært drevet med handelsvirksomhet i bygningen; kjøpmannshandel, skipsrederi, vinhandel og skipshandel. I annen etasje hadde eieren og hans familie sin bolig frem til 1940, deretter ble rommene brukt som kontorer.