Nyheter

Her er vinnerne av Gladmatjuryens priser

Disse gjorde best inntrykk på Gladmatjuryen i år!

Beste gladmatrett

I år har juryen smakt mange gode gladmatretter og juryen har hatt mange diskusjoner om hvem som skulle vinne. De fem finalistene hadde mye forskjellig å by på, men felles for samtlige var at de brukte råvarene på en god måte og alle har lagt seg i selen for å gi en best mulig opplevelse til 30 kr.

Årets vinner skilte seg likevel godt ut fra de øvrige finalistene med fantastisk gode råvarer, mye kontraster i både smak og tekstur og fremragende teknisk utførelse. Hadde juryen hatt en «mest-for-pengene»-pris, så hadde denne utstilleren vunnet den også.

Årets vinner serverte oss en fantastisk rett med kamskjell og ga hele Stavanger en liten smak av fine dining til en kjempegod pris. Årets vinner er Fish and Cow.

Beste gladmatstand

Vinneren av Beste Gladmatstand har klart å ivareta årets tema «sammen om måltidet», på en flott og imponerende måte.

De har invitert barn til å utforske en verden av sjokolade gjennom kurs flere ganger om dagen.

Vi synes dette er en flott måte å inkludere barn på til en festival som skal være for alle.

Vinneren av Beste Gladmatstand er Pralin Sjokoladeverksted.

Beste gladmatopplevelse

Du er ikke uberørt etter et besøk hos årets vinner.

Her er det topp stemning fra du setter foten på standen. Du kommer rett inn i vinnnerens verden. Hos vinneren byr de på både stor entusiasme for og god kunnskap om råvarende som gledelig deles med dem som spør.

Når de i tillegg serverer svinaktig god mat var juryen ikke i tvil.

Årets vinner av risen for beste gladmatopplevelse er Bekkereinan.

Årets nyskaper

Vinnerne av denne prisen har klart å lage noe ingen i juryen hverken har smakt eller hørt om tidligere. Årets nyskaper er trendy, nyskapende og har satt sammen en overraskende og spennende kreasjon.

3 råvarer i en kombinasjon en ikke skulle tro kunne passe sammen. Årets vinner har lagd en sjokoladekonfekt med hvit sjokolade, dill og sitron.

Årets vinner er Egersund Chokoladefabrik & Co.