Nyheter

Her får du julemat på restaurant

Ble julemiddagen hjemme avlyst på grunn av pandemien? Her er en oversikt over restauranter i Stavanger og omegn som byr på julemat, julestemning, god avstand og Antibac overalt.

BURGER&BEERS
Restauranten på Skagenkaien byr på klassisk juleribbe med rødkål, surkål, medisterpølse, medisterkaker, mandelpotet og julesaus.
Retten koster 295,- pr- pers. og må forhåndsbestilles til minimum 8 personer.
Ler mer og bestill via nettsiden deres.  

BØLGEN & MOI STAVANGER
Restauranten på Oljemuseet har julemat, men den må forhåndsbestilles.
Sjekk ut nettsiden deres her, og bestill bord her.

DEJA VU DELIKATESSER
Restauranten i Magasin Blaa har julemeny, med alt fra rømmegrøt og juletorsk til juletapas. Vi finner dette bare på caterinmenyen, men en telefon til restauranten kan nok ordne den der også. Mer informasjon finner du på nettsiden deres. 

EGON STAVANGER
Egon starter med julemeny fra 12. november. Bestill bord på nettsiden deres. 

FIRELAKE
Restauranten på Atlantic tilbyr ribbetallerken og juletorsk til jul i år. I tillegg har Mortepumpen åpnet for julesesongen, med lutefiskservering fra 5. november til 18. desember.
Reserver bord på telefon 51 76 10 03, eller e-post: sales.atlantic.stavanger@radissonblu.com

FISH & COW
Restauranten har allerede lutefisk er på menyen, pinnekjøtt kommer midtveis i november. Dersom dere er en gruppe som vil spise lunsj på Fish & Cow, er det mulig ved forhåndsbestilling. Bestill bord via nettsiden. 

FISKETORGET STAVANGER
Tradisjonen tro byr Fisketorget på lutefiskmeny. Les mer og bestill bord via nettsiden.

GAFFEL & KARAFFEL
Restauranten tilbyr julemeny, bestill bord via nettsiden deres. 

HEMMELEG RESTAURANT
Brynes hemmelige skattkiste byr på smaker av jul i de fleste rettene sine i november og desember. Bestill bord via nettsiden deres. 

LUCKY BOWL & LOUNGE 
Restauranten som ligger rett ved siden av bowlingbanene serverer juletallerken med kjøtt fra A.Idsøe samt riskrem fram til 15. januar. Bestill bord via nettsiden deres. 

LURA TURISTHEIM
Det er neppe noen overraskelse at Lura Turistheim serverer julemat i år igjen, på alle deres avdelinger. Åpningstider og dagens meny finner du på nettsiden deres. 

MATKONTORET
Restauranten som ligger i de tidligere lokalene til Sjøhuset Skagen, rett ved siden av julelysene til Beverly, byr på en flott julemeny inkludert en egen lutefiskmeny. Les mer og bestill bord via nettsiden deres. 

MATMAGASINET
Restauranten i Leedalparken byr på julemat fra 17. november. Sjekk ut åpningstider og bestill bord via nettsiden deres. 

NB SØRENSEN MAT & VIN
Restauranten med nesten 20 år lange juletradisjoner tilbyr i år pinnekjøtt, ribbe, juletorsk og lutefisk. Les mer og bestill bord via nettsiden deres. 

OLIVIA TORGET
Den italienske restauranten på torget byr på menú natale fra og med 10. november, til kr. 495 per person. Bestill bord via nettsiden deres. 

OSTEHUSET DOMKIRKEPLASSEN
Ostehuset tilbyr julemeny for selskap som bestiller på forhånd, og som catering. Sjekk ut innholdet i julefrokost/-lunsj her , og de ulike julemenyene her. 

RENAA MATBAREN
På Matbaren til Renaa har de egen selskapsavdeling, der du kan ta med hele juleselskapet på julemiddag. Les mer på nettsiden deres. 

SPISERIET
Restauranten i konserthuset har julemeny fra 17. november. Sjekk ut menyen og bestill bord via nettsiden deres. 

VILLA22 TRATTORIA & BAR
Villa22 byr på italienskinspirert julemat, og tilbyr også selskapslokaler for små og store grupper. Les mer og bestill bord via nettsiden deres. 

Mangler din restaurant på denne listen? Send oss en e-post med hva dere tilbyr, åpningstider og bestillingsinfo på post@gladmat.no.