Nyheter

Her får du restaurantmat i stavangerregionen nå

Ønsker du å støtte lokale restauranter og bedrifter? Her er en oversikt over hvor du får spist ute, kjøpt med deg mat hjem eller levert mat på døra.

Sist oppdatert 9. mai.

NB. vi oppdaterer listen fortløpende, men ting endrer seg raskt for tiden, så det kan være at vi ikke har fått med oss alt. Mangler din restaurant på listen, eller har vi feil informasjon? Ta kontakt med oss på post@gladmat.no med navn og informasjon om hva dere tilbyr. 

A. Idsøe
Slakteren i Verksgata tilbyr hjemkjøring av sine gode varer til kunder i stavangerområdet (Stavanger, Randaberg, Sola, Sandnes og Jæren). Les mer om hva og hvordan på Facebook-siden deres. Butikken er også åpen, men med noe kortere åpningstider enn vanlig.

Bellies
Bellies har nettbutikk med ulike varer du kan hente eller få levert. Sjekk ut meny og bestill via nettsiden deres. De har også startet med åpen restaurant igjen, følg med på Facebook for åpningstider.

Burger & Pizza Companiet
Burger & Pizza Companiet holder åpent på Lura og i Åsedalen. Les mer på nettsiden eller Facebook-siden deres.

Burger & Beers
Burger & Beers har åpnet restauranten igjen. Følg med på Facebook-siden deres for åpningstider. 

Cantina Mexicana Kvadrat
Holder åpent i restauranten, og tilbyr take away og hjemlevering, med kortere åpningstider og litt mindre meny enn vanlig. Bestill take away på telefon 51 96 04 04, eller hjemlevering med Foodora. Les mer på Facebook-siden deres.

CinCin
CinCin har åpnet opp igjen noen kvelder i uka og tilbyr matkasser. Les mer på Facebook-siden deres, bordbestilling til booking@cin-cin.no

Coffeberry Sandnes
Coffeberry Sandnes kjører ut ferske solskinnsboller sammen med kaffe. De har åpent i butikk mandag til lørdag mellom 9 og 17, søndag mellom 11 og 17. Ta kontakt via nettside eller Facebook, og følg dem gjerne på Instagram for oppdateringer.

Deja Vu Delikatesser
Deja Vu har åpent for take away. De lager forskjellige dags- og ukemenyer som legges ut på facebook og instagram. De har også familiepakker og gratis levering for minimum 4 personer. De har også gode priser på overskuddsmat og den vanlige tapasmenyen. Les mer på Facebook-siden deres.

Desi Deli Pakistansk Restaurant
Desi Deli Pakistansk Restaurant holder åpent, de har take-away, og utkjøring via Foodora. Restauranten har åpent fra tirsdag til søndag mellom kl. 15 og 21. Les mer på Facebook-siden deres.

Døgnvill Burger
Døgnvill har åpnet restauranten igjen. Bestill bord her eller ved å sende en mail til post@dognvillstavanger.no .

I tillegg har de levering via Foodora, snart også Wolt.

EG&DU
EG&DU tilbyr take away, og hjemlevering ved kapasitet (ring og spør, rett og slett). Følg med på Facebook eller nettsiden deres for meny, kontaktinfo og oppdateringer.
Restauranten opererer med en maks 3 personer-regel, det vil si at de kun slipper inn tre personer på samme tid for bestilling/henting av mat.

Express Pizza Curry Grill Kebab
Express Pizza Curry Grill Kebab på Randabergveien har åpent alle dager fra 14.00-22.00. Følg dem på Facebook og Instagram for detaljer.

Fish and cow
Holder åpen med begrensede åpningstider fra 2. mai. Bestill bord her. 

Fisketorget
Holder fiskedisken åpen, men med noe reduserte åpningstider. I butikken kan du også kjøpe 2-4 retter hver dag, ut i fra hvilke råvarer som er tilgjengelige. Menyen legges ut på Facebook og nettsiden deres hver dag. Alt må hentes i butikken. Restauranten har begynt å holde åpent igjen, mer informasjon om når og bordbestilling finner du på Facebook.
Fortou
Fortou take away holder åpent som vanlig, med den samme digge menyen. Fortou er åpent hver dag fra 11 til 20. Les mer på nettsiden deres.

Harry pepper
De holder åpent i restauranten normale åpningstider for kjøkken mellom kl. 12 og 22, og har take away hele dagen med egen meny. Harry Pepper samarbeider med Craig Whitson om menyer, og starter med hjemkjøring fra 20. mars. Les mer på nettsiden deres.

 

Noe som frister fra Harry Pepper?

Hekkan burger
Holder åpent i Sandnes, og har take away i Stavanger. De har også hjemlevering via Foodora. Les mer på nettsiden deres.

Helmer te og kaffe
Leverer kaffe og te på døra til alle i Stavanger-omegn. Bestill via Instagram, Facebook eller på post@helmerteogkaffe.no.

Hemmeleg restaurant
Hemmeleg restaurant har startet med matkasser hver helg. En hemmelig 3-retter du kan lage på ditt eget kjøkken, med ferdig forrett, hovedrett og dessert (kun oppvarming kreves), i tillegg har de en delikatessepakke med lokal ost og Hemmeleg tilbehør. Bestill via nettsiden, og hent i serveringsluka på Hemmeleg eller få maten levert hjem.

Huset i Kleivå
Huset i Kleivå har take away fredag, lørdag og søndag. Bestill innen torsdag kl. 16.00 – hentes fredag, lørdag, søndag mellom kl. 15.00-17.00. Sjekk ut meny og bestill via Facebook-siden deres eller på e-post til annelin@husetikleiva.no.  

Håland kjøtt
Håland kjøtt tilbyr i en periode å kjøre kjøttvarer hjem til deg. Trenger du middager til hele familien fikser de alt fra kjøtt, poteter, saus og grønnsaker, og også dessert og påleggsfrokost. Levering etter avtale. Fraktfritt ved handel over 1000,-. Minimum handel kr. 600,-, hvorav frakt tilkommer kr. 100,-. Besøk nettsiden deres her.

Is-Baren Mosterøy
Is-Baren Mosterøy har salg av kuleis, milkshake, softis mm. Åpent helger og helligdager 13 – 17. Mer info på Facebook-siden vår.

Italo
Italo er et autentisk italiensk konsept. De holder midlertidig stengt, men tilbyr hjemkjøring av Premium og Specialty kaffe, hjemmelaget italiensk is og mat. Sjekk ut Facebook-siden deres for mer informasjon.

La Fève by Pavel Pavlov
Kjøkkenet deres er for tiden stengt men det er forsatt fullt mulig å bestille sjokolade og kaker via e-post: post@lafeve.no eller på nettsiden deres. På sjokolade og kaker tilbyr de fri levering i stavangerområdet ut mars måned, samt rabatterte priser på den veganske sjokoladen og den lille boksen. 

Lura Turistheim
Lura Turistheim holder åpent på Sandnes og Sola. De tilbyr også take away, og hjemkjøring av norsk husmannskost. Bestill via appen deres (søk opp Lura Turisheim), eller via nettsiden deres. Der får du ulik valg utifra dagens meny, f.eks. kjøttkaker, komle, dagens fisk og biffgryte. Klikk her for å besøke Lura Turistheim på Facebook.

Lysefjorden sjokolade
Lysesjokolade har sjokoladebutikk på Vipps: søk etter Lysefjorden sjokolade. De kjører gratis til flere kommuner, og de utvider stadig gratissonen. Etter hvert vil de levere gratis i Stavanger. De legger det alltid ut på sosiale medier hvilke dager de leverer, og ved større bestillinger leverer de gratis alle dager. Besøk nettsiden deres her  og følg med på Facebook-siden for informasjon om leveringstider.

Sjokoladeskatter fra Lysefjorden sjokolade.

Maggis munchies
Restauranten holder åpentmellom kl. 12 og 21 fra mandag til lørdag, og har take away hele dagen. Bestill på tlf 918 92 307 og hent maten på Nytorget 8. De har også hjemlevering via både Wolt og Foodora.  Se meny på nettsiden deres.

Matsalen
Matsalen på Forus er åpen igjen. Sjekk ut meny mm på nettsiden deres, og bestill via e-post. Følg med på Instagram for oppdateringer og fine bilder av det de tilbyr.

Moogoo
Tilbyr gratis hjemlevering til hele Stavanger på familiepakker fra 250 kr. Butikken har åpent, men med begrenset åpningstid. Sjekk Facebook-siden for mer informasjon.

Noodle Noodle
Noodle Noodle har også så smått begynt og åpne restauranten igjen, med en litt redusert meny. Åpent fra onsdag til lørdag mellom kl. 15.30 og 21.00. De tilbyr også take away. Les mer på Facebook-siden deres. 

Norvina
Norvina har stengt take awayen, men holder butikken åpen med asiatiske matvarer – og de får påfyll av grønnsaker to ganger hver uke.

Nummer 18
Nummer 18 har satt opp en take away-meny. Bestill og avtal henting på post@nummer18.no eller på tlf 96011154. Betal via Vipps #598865 eller med kort når du kommer for å hente på Skagen 18. Menyen inneholder blant annet smørbrød, vafler og kaker.

Olive tree
Olive tree i Stavanger holder åpent fra 11 til 22, med matservering og take away hele dagen. Les mer på nettsidene deres. 

Ostehuset
Ostehuset har så smått begynt å åpne kafeene sine igjen. Følg med på Facebook-siden deres for flere detaljer. Du kan også kjøpe bakervarer fra dem via morgenlevering.no. Ulike tilbud om take away og helgekos legges ut på Facebook-siden deres. Bestilling via appen «Ostehuset Stavanger», kontakt borge@ostehuset.no for hjelp.

Panzanella
Panzanella i Pedersgata 55 holder åpent og tilbyr pizza take away og hjemlevering via Wolt.

Parkkaféen
Parkkaféen i Sandvedparken holder åpent, og serverer blant annet nybakte boller (som de også bla leverer til Coffeeberry). Mer detaljer på Facebook-siden deres.

Patrioten bistro
Patrioten holder åpent mellom 12 og 17 hver dag, du kan spise i bistroen deres eller ta med mat hjem.

Pizzabakeren
Pizzabakeren holder åpent som vanlig, men vurderer endringer i åpningstidene. Sjekk ut meny og bestill pizza på nett.

Pizzaco
Pizzaco er i drift og tilbyr gratis utkjøring. Les mer og bestill på nettsiden deres.

Pizzakroken
Pizzakroken holder til på Mosterøy, Mosterøyveien 1. Har åpent hver dag, (man-tors 13-21 og fre-søn 13-22), men kun for takeaway og utkjøring. Tilbyr pizza. Nettside pizzakroken.no

Reinskau
Reinskau har åpent for take away 12 til 19 alle dager.

Renaa
Hos Renaa Matbaren kan du bestille middag og dessert som du henter i Atriet på Breitorget. Bestill via VIPPS før kl 16:00 dagen før, der ligger også menyene. Søk opp Renaa på nummer 59 53 15.

Renaa Xpress Sølvberger har startet opp igjen med åpen kafé, med kortere åpningstider enn vanlig. Hold deg oppdatert via Facebook-siden deres.

Restaurant SÖL
SÖL har startet med matkasser og vil legge ut menyene ukentlig. De kan levere hjem på døren til de som ikke har mulighet til å komme og hente. Maten vil være god hverdagskost, hvor det er lagt opp til at du må gjøre minst mulig når matkassen er i hus. Sjekk ut Facebook-siden for mer informasjon

Ryfylke Bakeri
De har åpent bakeriutsalg på Tau og Jørpeland. Åpent 08.30-13.30 på Tau og 08.00-16.00 på Jørpeland, og tilbyr kaker, brød, bakervarer, kaffe og påsmurt. Les mer på nettsiden deres her

Ryfylkekokken
Ryfylkekokken leverer middagspakker,  baker brød hver fredag og har åpent i butikken med lokale produkter. Forhåndsbestilling i Vipps butikken – så pakker de klar for henting. Levering på døra Finnøy og Talgje. De har utlevering hver fredag på Landahuset i Steinnesvåg på Finnøy, hos gardsbutikken på Nærland og St.13 i Stavanger sentrum. Mer informasjon på Facebook-siden deres.

Sabi sushi
Sabi Sushi har åpnet for take away med noe reduserte åpningstider på alle utsalgsteder, med unntak av Sabi Sushi Kvadrat. Besøk dem på Facebook og på nettsiden deres.

Safteriet
Safteriet har nå åpent fabrikkutsalg i Hillevåg hver mandag og torsdag fra 14 til 17. Gode tilbud. Tilbyr hjemlevering ved kjøp av 5 esker eller mer. Mer informasjon på Facebook.

Smågrønt

Hjemlevering av mikrogrønt. Bestill via Facebook-siden deres.

Stavanger pizza & kebab house
Stavanger pizza & kebab house holder pent torsdag  til søndag mellom kl. 14 og 23. De tilbyr kun take away og hjemlevering, menyen finner du på nettsiden deres. Bestill via Foodora her.

Sumo
Sumo har restauranten åpen for bespisning, og tilbyr også take away og levering. Les mer på nettsiden deres.

TAKO by Fortou
TAKO by Fortou tilbyr kun take away: fire ulike typer freshe taco, eller «taco fiesta», en sharing-meny for hele familien. TAKO by Fortou holder åpent onsdag til lørdag 15-21. Les mer på nettsiden deres. 

The Shack
The Shack har åpent for take away både på Mariero, Tasta og sentrum. Hjemlevering via Foodora. Bestill via appen deres eller på nettsiden.

Tommys kjøkken – Sokn
Tommys kjøkken har restauranten åpen, og tilbyr take away, catering og levering. Sjekk ut Facebook-siden for flere detaljer.

Yips
Yips har åpent for take away, og gratisk hjemlevering når en bestiller for minst 300 kroner og bor innen for 4 km. Ellers kan en bestille hjemlevering via Foodora. Sjekk ut menyen på nettsiden deres. 

Zouq
Restauranten er åpen foreløpig med vanlige åpningstider med take away, levering og servering (iht til retningslinjer). Les mer på Facebook og på nettsiden deres.

Zouq holder åpent foreløpig.

Ølbergkiosken
Kiosken på Ølberg åpent for de som har lov til å gå tur. Her vil en foruten softis også kunne kjøpe noe enkelt varmt som Ølbergfranske og annet snadder.

Mangler din restaurant på listen? Ta kontakt med oss på post@gladmat.no med navn og informasjon om hva dere tilbyr. 

Catering

Cin Cin
Holder stengt inntil videre, men tar imot cateringforespørsler. Nettside.

Tilbud til restauranter

PS Selskapsutleie leier ut telt som kan rigges til utenfor restaurantene, slik at kunder som skal hente take away slipper å gå inn. Det går an å sette opp et bord med betalingsløsning og antibac i døren, og eventuelt også varmelampe. Les mer på nettsiden deres.