Nyheter

Hils på Hilde!

Hilde Skaara (28) fra Egersund er ny prosjektleder i Gladmat.

Hun er kanskje verdens blideste jente, men kommer fra en jobb som advokatfullmektig og blir fort alvorlig i tonen når kontrakter og regelverk blir nevnt.

For Gladmat skal hun holde styr på både utstillere, publikum, leverandører og sponsorer.

– Jeg elsker Gladmat! Jeg har lyst å få fram engasjementet mitt for festivalen, sier Hilde.

Fristelsen med å være prosjektleder spilte en stor rolle da hun søkte på jobben.

– Det er flott å jobbe sammen i et team mot et felles mål. Vi skal lage selve Gladmat-festivalen. Jeg har vært der hvert år så lenge jeg kan huske, og det skal bli fantastisk å se de glade menneskene som har det kjekt og koser seg. Folk legger Gladmat til ferien og reiser til regionen vår for å få den med seg, jeg gleder meg til å kunne bidra til dette.

Hva er favorittmaten din?
 – Jeg liker alt! Men holder en ekstra knapp på street food og internasjonal mat. Jeg gleder meg veldig til «Smak på verden» under festivalen.

Håper å vise frem flere produsenter fra hennes hjemtrakter
Gladmatsjef Mona Vervik er svært fornøyd over å ha fått Hilde med på laget, og er spesielt glad for at vårt nyeste tilskudd er fra litt lenger sør i fylket.

– Grunnmuren til Gladmat er matproduksjon fra Dalane, Ryfylke og Jæren og med Hilde fra Egersund med i administrasjonen håper å kunne vi å kunne vise frem enda  flere flinke produsenter fra hennes hjemtrakter.
Vi i Gladmat ønsker Hilde hjertelig velkommen, og håper dere tar vel i mot henne alle sammen!