Har du et matprodukt eller et konsept du vil vise fram? På Gladmat vil du møte et stort og mangfoldig publikum. Her kan du fortelle din historie, servere din signaturrett eller lansere et nytt produkt. Et unikt sted for å vise seg fram til marked og måltidsnæring.
Fyll ut skjemaet allerede nå for å sikre deg plass.
Gladmat er glade for å motta mange søknader om deltakelse på festivalen, og vil gjerne høre fra deg som vil delta. I vurderingen av søknaden legger vi vekt på at det tilbys et solid matkonsept, og du må være registrert som firma innenfor måltidsnæringen.
Neste festival finner sted onsdag 24. juli t.o.m. lørdag 27. juli 2019.
Festivalområdet ligger i Stavanger sentrum, og blant Gladmats utstillere finner du et mangfold av små og store aktører, og stander i størrelser fra 9 til over 100 kvadratmeter.
Kostnader
Prisene på de ulike standene varierer. Noen er store og noen er små. For alkoholservering er det et påslag ekstra.
Frister
Her er datoer du må huske på for å være sikker på å ha alt på plass til Gladmat 2019.
1. JUNI Siste frist for å søke standplass, samt bestille vann/avløp og strøm
5. JUNI Bevillingsseksjonen og Mattilsynet må ha mottatt søknader om drikkevarer og servering.
09. JUNI Andre delfaktura må være betalt
21. JUNI Siste frist for å bestille møbler og interiør fra Malerbua. Du finner oversikt over hva du kan bestille under Forberedelser
23. JULI Kl 12 får utstillerne tilgang til sine telt på området
24. JULI Kl 12 Gladmat-festivalen åpner
28. JULI Nedrigg skjer mellom 0600 og 1200. Vel hjem!
Gladmatretten
Hver utstiller skal ha en gladmatrett til maks 40 kr. Denne retten er kontraktfestet, og skal hjelpe med å tilby et bredt tilbud av småretter. Målet med gladmatrettene er at gjestene våre skal kunne besøke flere utstillere og få flere nye smaksopplevelser. Du beskriver et forslag til en gladmatrett på søknaden. Det er også mulig å endre på gladmatretten til et senere tidspunkt. Her finner du en oversikt over fjorårets gladmatretter.
Konkurranser og priser
Hvert år deler vi ut Gladmatpriser. Tre ulike juryer vurderer stander og restauranter etter ulike kriterier, og gir totalt ut seks priser på festivalens siste dag. Her ser du fjorårets prisvinnere.