event program 2020 TV, kurs og podkast

Kokepunktet som podcast

Rogaland er hele Norges matfat, og Stavanger er en internasjonal restaurantby med flere restauranter og kokker helt i toppsjiktet. Lurer du på hva som rører seg i matbransjen for tiden?

Vårt faglige program Kokepunktet blir digitalt! I samarbeid med Storhaug Productions inviterer vi forskjellige kokker, produsenter, matpersonligheter og matentreprenører til gode og interessante samtaler om regionens mat og matkultur. 
Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for en trygg festival for alle. Hold deg oppdatert på gjeldende råd her.

 

Når: fra 22. juli
Hvor: der du liker å høre podcast
Passer for: alle som bryr seg om mat

 

Episode 1: Champagneskolen
I denne episoden lærer vi mer om champagne. Jarle Madsen, Stian Robberstad og champagne-ekspert Frank Sanden også kjent som Mr Dosage tar et dypdykk i alle boblers mor i anledning champagneskolen som går under Gladmatfestivalen.

 

Episode 2: Salsitas – Patricia Méndez

 

 

Episode 3: Klostergarden/ Inger Lise Rettedal
Inger Lise Rettedal forteller om reisen fra Eiganes til Mosterøy. Inger Lise driver Klostergarden sammen med Anders Schanche Rettedal som representerer 11. generasjon på gården. Klostergarden har sitt utspring i Utstein Gard, nærmeste nabo til Utstein Kloster, Norges eneste bevarte middelalderkloster.

SpotifySoundcloudApple Podcasts

Episode 4: Hanne N. Berentzen og Tom Helge Sørensen
En prat med ekteparet Hanne og Tom Helge om historien bak Ostehuset og hvordan det er å drive business sammen.

SpotifySoundcloudApple Podcasts

Episode 5: Roger Asakil Joya/ Sabi Omakase
Roger Asakil Joya forteller om reisen fra Fillipinene til Norge og til Michelin stjernen i Pedersgata i Stavanger.

SpotifySoundcloudApple Podcasts

Episode 6: Bellies/ Øystein Lunde Ohna
Vi er på besøk hos den plantebaserte restauranten Bellies i enden av Pedersgata og pratet med en av innehaverne Øystein Lunde Ohna.

SpotifySoundcloudApple Podcasts