Kokepunktet

Kokepunktet 2018

Gladmats matfaglige konferanse Kokepunktet arrangeres for tredje gang dagen før festivalen åpner i 2017. Dette er en fagkonferanse for bransjefolk, og ellers andre som er interesserte i mat og nye trender.

 

Vår matfaglige konferanse Kokepunktet arrangeres i 2018 for fjerde gang, tradisjonen tro på dagen før Gladmatfestivalen åpner. Dette er en fagkonferanse både for folk i restaurant- og leverandørbransjen, men også andre som er interessert i mat, drikke og trender.

Tidligere år har vi blant annet hatt besøk av verdens beste slakter, Dario Cecchini, Eyvind Hellstrøm, Esben Holmboe Bang fra Maemo, Heidi Bjerkan fra Vippa og Mikkel Shafi fra Kokkeriet.

Kokepunktet skal være en spire til videre utvikling og inspirasjon innen kokkekunst.

– I Gladmat jobber vi systematisk med å utvikle det faglige innholdet i matfestivalen, for både publikum og bransjefolk. Kokepunktet er vi veldig glad for å ha realisert som et viktig treffsted for matbransjen og vi gleder oss til et aktuelt program som omhandler alle aktørene som må være med for å gi oss mat på bordet, sier Gladmat-sjef Mona Vervik.

Kokepunktet lar seg realisere i samarbeid med  Norsk sjømatråd, Rogaland fylkeskommune og Sparebanken Vest.

Velkommen til Kokepunktet!