Nyheter

Kom i julestemning på Gladmatløype

Gladmatløypene er tilbake! Bestill plass på rundtur for å nyte julemat i tre nydelige restauranter i Stavanger.

Etter kjempegode tilbakemeldinger på Gladmatløyper under årets Gladmatfestival, er vi glade for å kunne ønske velkommen tilbake til dem!

Spørsmål om løypene rettes til post@guidecompaniet.no

Tidspunkt for løypene
Løypene går tirsdag, onsdag og torsdag hver uke fra 45 til 51, oppmøte hver kveld kl. 18.00.

Slik virker det
Alle møter opp på et gitt oppmøtepunkt, deretter leder GuideCompaniet oss fra sted til sted. Der blir vi servert god og variert julemat. Drikke kan kjøpes direkte av restaurantene. Gruppene er på maks 20 personer, og det blir totalt maks 60 gjester per kveld. Hver løype tar cirka 3,5 timer, og du må møte opp presis.

Dette får du
Løypene starter med aperitif og kulturinnslag, deretter går vi innom tre restauranter, der alle deltagerne får sitte ned og nyte julemat. Representanter fra restaurantene vil snakke om maten vi får servert, og fortelle historien om hvor den kommer fra. På den siste restauranten får vi anledning til å bli sittende etter at løypen er ferdig. Da kan du også få kjøpt dessert dersom du ønsker det. Underveis i løypen forteller guiden spennende og ukjente historier fra Stavanger.

Billettbestilling
Billetter til løypene må forhåndsbestilles. Det er flere løyper på samme dag. Disse skal innom de samme restaurantene, men i ulik rekkefølge. Restaurantnavnene på de ulike løypene offentliggjøres ikke på forhånd. En billett koster 990 kroner. Bestill billetter her. 

Allergier
Eventuelle matallergier kan registreres når du kjøper billett.

Disse stedene er med
No 18, Bølgen & Moi, NB Sørensen, Gaffel & Karaffel, Burgers & Beers, Fish & Cow, Ostehuset Domkirkeplassen, Harry Pepper og Spiseriet. Hver uke er det de samme restaurantene som er med, men merk at det ikke offentliggjøres hvilke av disse det gjelder – det blir en kjekk overraskelse!

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for en trygg opplevelse for alle. Hold deg oppdatert på gjeldende råd her.

Spørsmål om løypene rettes til post@guidecompaniet.no