Nyheter

Maren Skjelde ny daglig leder i Gladmat

Maren Skjelde (43) er ansatt som ny daglig leder i Glad Mat AS.

Skjelde har lang erfaring fra hotell- og reiseliv. Hun er i dag administrerende direktør på Hotel Sverre i Sandnes, og har tidligere vært administrerende direktør på Finse 1222 i to perioder. På Finse var hun prosjektleder for flere store arrangementer og festivaler. Skjelde var i 2009 innom Gladmat som prosjektleder. Hun har også vært daglig leder i café og restaurant Food Story i 3 år.

Skjelde har en Master of Science i hotell- og reiselivsledelse fra Universitetet i Stavanger og Otago University i New Zealand.

Stort engasjement og godt nettverk

– Vi ser frem til å få Skjelde inn som daglig leder i Gladmat. Hun har et stort engasjement og god kjennskap til matbransjen. Hun har mer enn ti års relevant erfaring som leder, og et solid nettverk både i regionen og nasjonalt, sier styreleder i Gladmat, Inger Lise Rettedal.

– Jeg synes det er helt utrolig stas at jeg skal få jobbe med Gladmat fremover, sier Maren Skjelde.

– Jeg har fulgt festivalen i 20 år, både som gjest, servitør og prosjektleder, og jeg synes det er så imponerende at den har utviklet seg til å være en så godt besøkt publikumsfestival, samtidig som den er relevant for måltidsnæringen. Gladmat arrangeres fordi folk i regionen og byen vil ha den, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med alle aktørene, ikke minst alle sponsorer og frivillige som er så viktige for å få til en god festival. Dette blir så kjekt, sier Skjelde.

20 års jubileum for Gladmat i 2018

Skjeldes første Gladmat som daglig leder blir også et jubileumsår. Sommeren 2018 arrangeres Gladmatfestivalen for 20. år på rad.

Gladmat er Norges største matfestival med opptil 250.000 besøkende. Gladmat er et viktig utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur. Gladmat AS er en non-profit organisasjon som har Gladmatfestivalen som sin hovedvirksomhet.

Skjelde tiltrer i stillingen 2. januar 2018.

Nedlastbart bilde av Maren Skjelde