Nyheter

Slik får du mest ut av bypåsken

Tilbringer du påsken i byen? Frykt ikke for kjedelige dager – i Stavanger har vi mye å by på. Hvis du vet hvor du skal gå finner du påskesnop for voksne, nybakt brød, ferske sandwicher og pannekaker og flotte restaurantopplevelser.

Påsken i byen er ofte preget av mange stengte dører i sentrum. Samtidig er det en god tid der de fleste har fri, og vi har tid til å gå ut og kose oss litt. Vi har snakket med et par kafeer og restauranter, for å få oversikt over i alle fall litt av tilbudet.

Flott søndagsbrunsj med DJ på Renaa

Palmesøndag inviterer Renaa til byens stiligste brunsj. Kaldmat og dessertmeny rundt kjøkkenet, individuell bestilling av varmmat der rettene står som dagens på tavlen. Åpner kl 13:00 avsluttes kl 17:00. vanlig meny etter kl 17:00. Avslappet og feelgood stemning samt DJ i Orangeria.

Les mer på Facebookarrangementet

Renaa Xpress på Sølvberget har åpent hver dag i påsken, og byr blant annet på hjemmebakt brød.

Hold deg oppdatert om åpningstider her. 

Renaa Xpress byr på ferskt surdeigsbrød hele påsken.

Ferskt brød hver dag, påskesnop og street food i kafeen på Ostehuset Øst

I østre bydel holder Ostehuset åpent hele påsken. Bakeriet deres passer på at du kan kjøpe ferskt brød og noe søtt til kaffen hver dag, kafeen har ferskpresset juice og en fantastisk ostedisk, og kokkene byr på en spennende street food-meny i kafeen. Hos Ostehuset får du også kjøpt litt staselig påskesnop for voksne, for eksempel sjokolade fra Summerbird og lakris fra Lakrids.

Følg med på Facebook for påskedetaljer. 

Godsaker som smaker godt både på fjellet og i byen.

Pannekakedager på Bøker og børst

Den populære kafeen i fargegata holder åpent hver dag hele påsken fra 10 – 02. De byr på DJ «palmefredag» og begge lørdagene, og begge søndagene i påsken blir det pannekakesøndag. Ellers satser Bøker på å ha hjemmelagde kaker og andre bakervarer på plass hele påsken.

Følg med på Facebook for å få med deg alt

Full meny alle u-røde dager på Fish & cow

Den flotte restauranten på Torget holder åpent alle dagene som ikke er hellige, og byr på full meny.

Meny og kjekke bilder finner du på Facebooksiden deres. 

Ferske sandwicher, kaffe, salater og mye godt å ta med seg hver eneste dag på Hverdagsgodt

Hverdagsgodt i Pedersgaten byr også på helgegodt og helligdagsgodt – heldigvis for alle som er i byen! Her kan du stikke innom hver dag hele påsken og kjøpe deg en fersk sandwich med masse godt på, eller benytte deg av deres fulle utvalg i blant annet kaffe, ingefærshot, suppe, chiagrøt og juice. Om det begynner å skrante litt i kjøkkenskapene hjemme kan du handle med deg både supper og tørrvarer i minishopen.

Ta med deg maten ut i solen (?) eller nyt den i en av de koselige krokene og vinduskarmene innendørs.

Åpningstidene på de røde dagene er 12-16, påskeaften holder de åpent fra 9-16.

Sjekk ut Hverdagsgodt på Facebook her. 

Hverdagsgodt byr på full meny gjennom hele påsken.