Nyheter

Ta 17. mai-middagen i sentrum!

På nasjonaldagen koker Stavanger sentrum nesten over av festklare rogalendinger. Flere av våre beste restauranter tar i mot bordbestillinger på den store dagen, slik at du kan få lagt inn supre måltider til rett plass i timeplanen. Her er noen tips til steder som fortsatt har plasser igjen (men fort deg å bestille – det fylles opp!).

– Vi har lange 17. mai-tradisjoner, sier restaurant- og vinansvarlig ved NB Sørensen, Magnus Lindstrøm.

– Hvert år er det bånn gass fra vi åpner til vi stenger, og det er alltid skikkelig god stemning – uansett vær. Vi pynter med flagg, gjestene går i bunader og synger nasjonalsangen i restauranten.

 

Hos NB Sørensen er det mye å velge i på nasjonaldagen.

– Huset vårt er stort, med fire ulike avdelinger, og det gir oss mange muligheter. I Brasseriet holder vi åpent fra kl 11 og utover. Det begynner å fylle seg opp, men vi har fortsatt noen ledige bord. Her kommer vi til å servere klassiske 17. mai-retter. Det blir biff, burger, laks, cæsarsalat, fiskesuppe, biffsandwich, rekesmørbrød, jordbær med vaniljeis og ostekake. Enkle og veldig gode greier, sier Lindstrøm.

 

– Annen etage er åpen med sin egen meny fra 14 til 18, her blir det kun en seating. I baren kan du også reservere bord, her blir det smørbrød og bordservering. Blir det fint vær så åpner vi opp i bakgården, hvor det også er mulig å reservere. For store selskaper så anbefaler jeg selskapslokalene våre, der er det også ledig plass til 17. mai.

Her kan du bestille bord ved restauranten. 

Renaa

Tradisjonen tro tilbyr Renaa 17.mai-buffet for store og små i atriumet og Renaa:Matbaren, midt i Stavanger sentrum!

Restauranten har tre bordsettinger, og ønsker dere velkommen på følgende tidspunkt:
12:30 – 14:30
15:00 – 17:00
17:30 – 19:30

Klikk her for å kjøpe billett. 

Foto: Andrea Rocha photography

Foto: Andrea Rocha photography

Fish & Cow

Restauranten rett ved Torget har fortsatt et par ledige spotter i kalenderen, men ikke mange, så vil du spise der og nyte utsikten mot oppstillingsplassen for folketoget så er det bare å hive seg rundt.

Bestill bord her.