Nyheter

Ta med, få levert og spis herlig mat på restaurant i stavangerområdet

Vil du kose deg med restaurantmat trygt hjemme i egen stue, eller skal du møte venner og foretrekker å ta det på restaurant der du vet de har roen på smittevern? Da håper vi du finner noe som frister i vår store restaurantoversikt.

Alle foto: Tord Paulsen

Sist oppdatert: 22. januar – og med forbehold om at vi ikke har fått med oss alt. Sjekk gjerne nettsiden eller sosiale medier, eller ring restauranten, før besøk.

BELLIES
Den relativt nye favoritten helt innerst i Pedersgata holder åpent med litt bedre plass enn normalt, og tilbyr spennende juice-pairing til menyen sin. Book bord i restauranten om du går for smaksmenyen på åtte retter, eller i loungen om du ønsker noe enklere. Bellies har åpent onsdag til lørdag, til lunsj og middag. Sjekk ut menyen og bestill bord via nettsiden deres. 

BURGER&BEERS
Restauranten holder stengt frem til 20.01, men tilbyr take away og levering fra Foodora mellom 16 og 21. Meny finner du på nettsiden deres.

BØKER OG BØRST
Selv ikke skjenkestopp klarer å stenge den koselige kafeen i Øvre Holmegate. Gjennom ukene der alkohol ikke kan serveres, holder de åpent fra 10-20. Hver søndag mellom 11 og 14.30 slår de til med sine berømte amerikanske pannekaker.  Sjekk ut Facebook-siden deres for oppdateringer om meny og åpningstider.

CANTINA MEXICANA KVADRAT
Holder åpent i restauranten, og tilbyr take away og hjemlevering. Bestill take away på telefon 51 96 04 04, eller hjemlevering med Foodora. Les mer på Facebook-siden deres.

CIN CIN
Restauranten holder åpent på lørdager, og tilbyr i tillegg en syvretters smaksmeny som matkasse fredager og lørdager. Les mer om matkassen på nettsiden deres. 

DEJA VU
Restauranten i Magasin Blaa holder åpent mandag til lørdag mellom 10 og 20. I restauranten åpningstider tilbyr de også take away. Du kan også bestille levering via Foodora. Les mer om hva de tilbyr på nettsidene deres. 

DØGNVILL
Burgerrestauranten på Skagen holder åpent mandag til lørdag mellom 12 og 21, og søndag mellom 14 og 20. De serverer nydelige burgere med tilbehør i restauranten, der de også byr på milkshakes og alkoholfri ølmeny. Spis Du kan også bestille take away fra Døgnvill. Sjekk ut menyen og bestill bord via nettsiden deres. 

EG OG DU / TYGG PÅ DEN
Eg og du holder begge sine lokasjoner oppe. I restauranten på Eiganesveien har de åpent fra 11-19.30 mandag-lørdag, og 11-17.30 på søndag. De har take away, og i tillegg til restaurantmenyen finner du is, nybakte kaker og ferdige retter i disken. Kafeen i Østervåg 30 har åpent 11-17, mandag til lørdag. Les mer på nettsiden deres. 

EGON STAVANGER
Egon har åpent til både lunsj og middag hver dag, de tilbyr take away og har levering av mat gjennom Foodora. Sjekk ut meny og bestill bord via nettsiden deres.

EKTE MATGLEDE MEG ARNE NESE
…tilbyr catering mandag til lørdag. Les mer på nettsiden, og bestill via arne@ektematglede.no eller 92049881.

FIRELAKE
Restauranten på Atlantic med utsikt over Breiavatnet holder åpent mandag til lørdag. Sjekk ut menyen og bordbestillingsinformasjon på nettsiden deres. 

FISH & COW
Fish & Cow holder stengt, men tilbyr et eget 3-retters take away kit. Bestill via nettsiden deres.  

FISKETORGET STAVANGER
Med førsteklasses utsikt til bølgene i Vågen har Fisketorget åpent restauranten mandag til lørdag, kl. 11 til 16. De tilbyr også take away i restaurantens åpningstider, i tillegg til alt det gode de selger i fiskedisken. Les mer og bestill via nettsiden deres. Fisketorget har også matkassen «Fiks ferdig fisk», nå utvidet fra torsdag til lørdag. Les mer og bestill her. 

FORTOU STREET FOOD
Hele uka lang får du kjøpt masse digg street food fra Fortou sitt utsalg ved Tou i østre bydel. Maten tar du med deg hjem, nyter den inne på naboen Øst, eller spiser den ute hvis været tillater det. Legg inn bestillingen din direkte på nettsiden deres, der finner du også åpningstider og meny.

HARRY PEPPER
Restauranten holder åpent hver dag til lunsj og middag, med masse god meksikansk mat på menyen. De tilbyr også take away. Les mer og bestill via nettsiden deres. 

HEMMELEG RESTAURANT
På Bryne ligger denne hemmelige skatten, som holder åpent onsdag til lørdag, både lunsj og middag. Du kan også bestille take away fra dem, og til og med deres matkasse med en hemmelig 3-retter. Les mer og bestill via nettsiden deres. 

KITCHEN & TABLE – Clarion Energy
Restauranten på Madla er åpen fra 17.00- 22.00 mandag til lørdag, og med en mindre meny søndag 18.00-21.00. Sjekk ut meny og bestill bord via nettsiden deres. 

LOS TACOS
Restauranten på Skagen holder åpent hver dag fra 12 til 22. Spis inne, ta med deg take away, eller bestill hjemlevering via Foodora. Bestill bord og mat via nettsiden deres. 

Los Tacos serverer meksikansk mat hver eneste dag, dagen lang.

LURA TURISTHEIM
Lura Turistheim holder alle avdelinger åpent hver dag, der de serverer sin berømte norske tradisjonsmat. I tillegg til sitteplasser i restaurantene, tilbyr de take away, overtidsmat og catering til selskap. Les mer og bestill via nettsiden deres. 

MATMAGASINETDet nydelige spisestedet i Ledaalparken holder åpent onsdag til søndag fra 11 til 18. Etter at du har registrert deg og smurt deg inn med Antibac i inngangspartiet, kan du kjøpe med deg take away eller sitte ned ved et av de mange bordene. Matmagasinet har også levering via Foodora. Sjekk ut meny og bestill bord via nettsiden deres. 

NO. 18
Kulturkafeen i de sjarmerende lokalene holder stengt foreløpig fram til 19. januar kl. 11, men du kan fortsatt bestille teselskap og smørbrød som take away. Send bestilling på post@nummer18.no eller via nettsiden deres. 

NOODLE NOODLE
Restauranten på hjørnet av Kirkegata og Øvre Holmegate har fortsatt åpent i både restauranten og for take away, men med noe redusert åpningstid. Spis nudler (med mer) tirsdag til fredag 14-20.30 og lørdag 12-20.30. Sjekk ut menyen og bestill bord via nettsiden deres. 

OLIVIA TORGET
Olivia serverer italiensk mat hele uka. De har mange sitteplasser i restauranten, og tilbyr take away, samt utkjøring via Foodora.  Sjekk ut menyen og bestill bord via nettsiden deres.

OSTEHUSET
Begge ostehusene har åpent fram til kl. 18 hver dag, og har både åpent i kafeen, take away og levering med Foodora. Sjekk ut meny via nettsiden deres. 

PIZZACO
Alle avdelingene har vanlige åpningstider, perfekt for deg som vil ha med deg en pizza hjem. Hent selv, eller bestill hjem om du bor innen 5 km fra nærmeste avdeling. Sjekk ut menyen og bestill via nettsiden deres.  

RENAA MATBAREN
Bistroen holder åpent til middag tirsdag til fredag, og til lunsj og middag lørdag. Renaa har i tillegg en selskapsavdeling som passer perfekt nå når vi ikke skal samles mange hjemme lenger. I tillegg har de en egen take away-meny som hentes i restauranten, sjekk info om ukens meny + bestilling på Facebook-siden deres. Bestill bord via nettsiden deres.

RENAA:XPRESS SØLVBERGET
I kulturhuset holder kafeen oppe hver dag fra kl. 10. Bestill mat og nyt den med utsikt over arneageren, eller kjøp med deg noe godt fra disken (eller menyen) og ta med hjem. Følg med på hva de baker og har som dagens spesialiteter på Facebook-siden deres. 

RESTAURANT SÖL
Holder åpent også gjennom ukene med alkoholstopp, og leverer heller alkoholfrie drikkepakker. Du kan også bestille matkasser, med mat du varmer opp selv hjemme. Bestill bord via nettsiden deres, og les om matkassene på Facebook. 

RYFYLKEKOKKEN
På Finnøy holder fortsatt Ryfylkekokken åpent på kafeen tirsdag til lørdag, og har helgepakke du kan bestille med deg hjem hver fredag. I tillegg baker de brød. Les mer på Facebook-siden deres. 

SABI SUSHI
De ulike utsalgene til Sabi sushi har mellom seg åpent nesten alltid (utenom på natten da), og du bestiller enkelt take away på nett. Avdelingen i Pedersgata tilbyr også utkjøring. Les mer og bestill sushi via nettsiden deres. 

SIRKUS RENAA
Festfyrverkeriet på Lagårdsveien holder åpent! Her er det masse stoler med god avstand mellom seg, og som et sted som åpnet mitt i pandemien har de vært drillet på avstand, Antibac og vakthold fra dag 1. Spis pizza, sandwich, konfekt, is, bakst eller andre fristelser på sirkuset, eller ta med deg hjem. Les mer på nettsiden deres. 

SPISERIET
Spiseriet har take away-kit som gjør at du kan imponere på kjøkkenet hjemme. Dette tilbys torsdag til lørdag, og bestilles før kl. 17 fagen i forveien. Bestilles før kl 17 dagen før. Restauranten er foreløpig stengt for spisegjester, men åpner så snart de kan. Take away bestilles på www.spiseriet.no.

STRANDHUSET ØLBERG
Strandhuset har enkel a la carte-servering mandag til fredag mellom 11 og 16 og lørdag 11 til 17. Søndager mellom 13 og 18 har de i desember julebuffet for hele familien. Ved lukkede arrangementer gjelder tilpassede åpningstider. I tillegg har Ølbergkiosken åpent hver lørdag og søndag fra fra 12 til 18, der får du mye godt å ta med deg.

SUMO RESTAURANT
Holder åpent og tilbyr take away som vanlig. Åpningstidene er mandag til fredag 15-22, lørdag 13-22 og søndag 15-21. Les mer og bestill via nettsiden deres, eventuelt bestill levering via Foodora. 

VILLA 22
Villa 22 holder åpent tirsdag til fredag mellom 16 og 21, lørdag mellom 13 og 21, og søndag mellom 14 og 20. De har redusert meny, men lover masse pizza. Levering av mat bestiller du via Foodora. 

ZOUQ RESTAURANT & TAKE AWAY
Zouq, i sine nye og flotte lokaler på Nytorget, har åpent mandag til søndag. Spis inne, ta med deg mat hjem, eller bestill levering. Les mer og bestill via nettsiden deres. 

Den pakistanske restauranten Zouq byr på en stor meny både i restauranten og som take away.

Mangler din restaurant på denne listen? Send oss en e-post med hva dere tilbyr, åpningstider og bestillingsinfo på post@gladmat.no.