Gladmat hele året

Utstillerpåmelding til Gladmatvinter i øst

Festivalfølelse allerede 6. februar!

Første helg i februar er det duket for mathelg i Stavanger, med finale i Det Norske Måltid og ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. Altså er det en glimrende anledning til å spre litt ekstra matglede midtvinters – noe vi håper du er enig i.

Gladmat skal heie ekstra mye på norsk mat og matfaget den helgen!

6. februar kl. 11 – 17 inviterer vi alle matprodusenter til å være med å lage festivalfølelse på «Gladmatvinter i Øst». Vi lager Gladmattorg i Ølhallene på Tou og gleder oss til å vise frem alt det fantastiske som finnes i Matregion Rogaland.

I tillegg til produsenter, blir det mini-bryggerifestival på samme sted, og Gladmatløyper i sentrum. Alt i alt skal vi lage en superkjekk liten vinterfestival!

Det er begrenset plass og førstemann til bords.

Når: 6. februar 2021 kl. 11 – 17
Hvor: Tou, Kvitsøygata 25
Pris: NOK 1500,- eks. mva. (inkludert 1 bord og dobbel stikkontakt)
Påmelding: Via e-post til post@gladmat.no
Arrangør: Gladmat, Tou og Stavanger Sentrum

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for en trygg opplevelse for alle. Hold deg oppdatert på gjeldende råd her.