Nyheter

Vil ditt barn bli med i Gladmats barnejury?

Årets barnejury er nå full. Tusen takk for all interessen!

Gladmat har en egen barnejury som hvert år kårer beste utstiller sett med barnas øyne. Barnejuryen går i følge med to ungdommer rundt og smaker på maten hos alle utstillerne på festivalen.

Barn er en svært viktig målgruppe for Gladmat, og vi ønsker å belønne utstillere som satser på de yngste festivalgjestene. Derfor har vi en egen barnejury som deler ut sin egen pris under festivalens siste dag. I år trenger vi 6 barn i alderen 8-10 år som har lyst på denne opplevelsen.

Hva innebærer «jury duty»?

Barnejuryen er i sving fra onsdag til lørdag kl 12-16. De som blir med i barnejuryen møter i lokalene til Gladmat onsdag kl. 11.30 sammen med en forelder/foresatt for orientering.

Hvem kan bli med?

En trenger hverken å spise jevnlig på Michelin-restauranter eller lage 3-retters middag til familien for å være med, men det er en forutsetning at de har lyst til å smake på alt de får servert og at de er vant til å gå i samlet flokk uten å gi altfor store utfordringer til de flotte ungdommene som skal følge dem.

Hvis det er noen som er i familie med eller har nære relasjoner til noen av utstillerne kan det også gå greit, så lenge det opplyses om på forhånd slik at de ikke kan stemme på noen de kjenner.

Hvordan melde seg på?

Årets barnejury er nå fulltegnet.