Nyheter

Vinneren av årets Ingrid-pris er…

Juryleder Lars Røtterud røper at hele Norges matmor sa «FABELAKTIG» da han gikk gjennom argumentene for vinneren med henne.

Kokepunktets Ingridprisen deles ut hvert år til en kokk med gode formidlingsevner og som er opptatt av fornyelse av det norske kjøkken og de norske råvarene, i inn eller utland. Prisen skal bidra til å synliggjøre kokkefaget som et yrke med mange muligheter, både nasjonalt og internasjonalt. Prisen skal bidra til omdømmebygging rundt matfagene, men kokkefaget spesielt. Prisen skal gi prisvinnerne mulighet til videre utvikling i faget og ytterligere inspirasjon til å bruke norsk sjømat.

Prisvinner 2017

Vinneren er kokk og restaurantør med sterke røtter i norsk mattradisjon og med en bestefar som var fisker. Vinneren gikk i læra på Grand Hotel i Oslo.

Vinneren en evne til å plukke opp trender og gjøre dem til sine egne.

Vinneren er en generøs deler av kunnskap med ansatte, leverandører og kollegaer og konkurrenter!

Vinneren har drevet en av Norges beste restauranter i 19 år.

Vinneren har bred erfaring fra ulike restauranter i Oslo, fra cruise Queen Elisabeth, Claridges i London (Ofte snakket om som anekset til Buckimham Pallace), og 7 år fra fra Det Konglige Hoff.

Vinneren har tar samfunnsansvar og beviser det ved sitt siste prosjekt VIPPA, som er inkluderende og en humanistisk ide.

Vinneren er en kløpper på kompost.

Vinneren TROR PÅ det hun gjør  — derfor heter restauranten hennes CREDO.

Vi gratulerer vinneren Heidi Bjerkan!